V sobotu na päť hodín uzavrú úsek diaľnice Mengusovce-Jánovce

22.09.2011 Poprad

Mengusovce/Prešov 22. septembra (TASR) - Polícia upozorňuje vodičov, že v sobotu (24.9.) bude v čase od 12. do 17. hodiny uzatvorená diaľnica D1 v úseku Mengusovce-Jánovce. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru (PZ) SR Denisa Baloghová.
Na uzatvorenom úseku diaľnice sa uskutoční podujatie, ktoré pripravila Národná diaľničná spoločnosť, a. s., pričom jeho cieľom je prezentovať širokej verejnosti zásady bezpečnosti cestnej premávky pre všetkých jej účastníkov. V oznámení PZ sa uvádza, že prístup na uzatvorený úsek diaľnice budú mať chodci, cyklisti aj korčuliari.
Hovorkyňa pripomenula, že doprava bude v tomto čase presmerovaná z diaľnice na cestu I/18 v križovatke Mengusovce a Poprad, západ cez mesto Svit a Poprad. Križovatky budú zároveň slúžiť pre vjazd a výjazd vozidiel rýchlej záchrannej pomoci, hasičov a polície.
Polícia v tejto súvislosti žiada vodičov, aby pri prejazde spomínaným úsekom zvýšili pozornosť a rešpektovali pokyny usporiadateľov a policajtov, ktorí budú zabezpečovať riadenie cestnej premávky.
 

Vyberte región